Cosul dvs. este gol

Livrare rapida ! Peste 90% din produse se afla pe stoc. Discount garantat la plata online!

14.Retragere si Retur:


Valabil doar pt livrarile prin intermediul firmelor de curierat!

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contractul la distanta cu Vanzatorul, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 din O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere exprima in termen de 14 zile de la data la care Cumparatorul intra in posesia fizica a produselor. Pt returnarea coletelor va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail contact@prohoreca.ro sau sa completati Formularul de contact si retur.

14.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele:

a) Furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

b) Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate;

c) Furnizarea de produse care sunt suspectibile a se deteriora sau a expira rapid;

d) Furnizarea de produse sigilate, care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

e) Furnizarea de produse care, dupa livrare, potrivit naturii lor, se amesteca inseparabil cu alte elemente;

f) Furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata;

g) Furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

14.2.Obligatiile Vanzatorului:

Vanzatorul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului, fara intarziere nejustificata si in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia  de retragere din contract a Cumparatorului. Vanzatorul ramburseaza sumele mentionate folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Cumparator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Cumparatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina Cumparatorului plata de comisioane in urma rambursarii.

14.3.Obligatiile Cumparatorului:

Cumparatorul returneaza produsele sau le inmaneaza Vanzatorului sau unei persoane autorizate de Vanzator sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract, cu exceptia cazului in care Vanzatorul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele.

Cumparatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor. De asemenea, Cumparatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea necorespunzatoarea a acestora. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost, cand au fost livrate (intacte, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele si documentele care l-au insotit). In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate care le diminueaza valoarea, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu rambursa Cumparatorului intreaga suma pe care a primit-o drept plata din partea acestuia. De asemenea, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate in termenul legal.

 

ATENTIE!

Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!
Nu veți suporta cheltuielile de returnare:
- dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat.
- daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.

spacer


PROHORECA - FURNIZORUL AFACERII TALE!

Viziteaza site-ul Prohoreca.ro pe ShopMania
Website detinut de TIV PRINT CREATIVE S.R.L., CIF: RO36362729, Reg.Com: J38/589/2016

prohoreca.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.