Cosul dvs. este gol


Magazin dedicat exclusiv persoanelor juridice! Este necesar să vă înregistrați.
Pt a beneficia de oferta noastra trebuie să dețineți un SRL, PFA sau I.I. Va multumim!

Termeni si conditii

Care este avantajul unei comenzi online?

 

Plasarea unei comenzi online prezinta o serie de avantaje:

a) Comanda poate fi inregistrata la orice ora, fiind preluata in ordinea inregistrarii;

b) Rezervarea produselor se face automat la trimiterea comenzii, daca acestea au statusul "In stoc”;

c) Sunt simplu de urmarit; accesand contul poti verifica statusul fiecarei comenzi.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand ca modalitatea de livrare serviciile de curierat Fan Courier in aria de acoperire, serviciul Pallex sau Distributie proprie.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Pentru alte informatii suplimentare puteti sa ne contactati prin:

E-mail: contact@prohoreca.ro

      

1.DEFINITII SI TERMENI

 

Vanzator – www.prohoreca.ro

Cumparator –  orice persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.

Client –  persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.prohoreca.ro  (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.prohoreca.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de E-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, etc.).

Site – domeniul www.prohoreca.ro  si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului, ca urmare a contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Continut

•    toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic; 

•  continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•  orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;

•  informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele termene si conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu, de catre prohoreca.ro, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor bancare agreate de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate detaliile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

2.CONDITII PRIVIND COMENZILE 

 

2.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Vanzatorul va anunta modificarea cantitatatii de bunuri si/sau servicii din comanda la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre cumparator atunci cand a efectuat comanda.

2.4. Comanda se considera incheiata intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

2.5. Pentru comenzile ce urmeaza a fi livrate, rezervarile bunurilor si/sau serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea comenzii de catre cumparator.

2.6. Documentele si/sau informatiile puse la dispozitie de catre vanzator vor aparea public, pe pagina oficiala a site-ului.

 

3.POLITICA DE VANZARE ONLINE


 

Pentru motive justificate www.prohoreca.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel prohoreca.ro. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al prohoreca.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.

3.1. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de bunuri si/sau servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact” din site. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.2. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, www.prohoreca.ro  isi rezerva dreptul de a cere clientilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul site-ului.

3.3. www.prohoreca.ro  poate publica pe Site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.5. In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

3.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.7. Acesta reprezinta un contract de vanzare-cumparare intocmit la distanta . Toate preturile prezentate in prezentul site includ TVA si eventualele taxe reglementate de lege (ecotaxa, timbru verde , DEE, etc). Unde este cazul, acestea se vor afla pe factura emisa de catre vanzator. O comanda lansata de catre client si care nu a fost denuntata ( anulata) in maxim o ora de la confirmarea ei se considera comanda confirmata. Aceasta va fi expediata de catre vanzator iar clientul se obliga sa o primeasca. Refuzul de a ridica o comanda expediata prin firmele de curierat implica returnarea acesteia catre vanzator, vazandu-ne nevoiti sa intreprindem demersurile necesare pentru recuperarea prejudiciilor rezultate ( taxa transport, taxa magazinaj etc). Speram la un parteneriat si o colaborare cu dvs cat mai indelungata. 

  

4.CESIONAREA 

 

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile stabilite.

 

5.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a www.prohoreca.ro , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.prohoreca.ro , includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.prohoreca.ro  asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al www.prohoreca.ro.

5.3. Orice continut la care clientul/cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre www.prohoreca.ro  si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea www.prohoreca.ro  cu referire la acel continut.

5.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.

5.5. In cazul in care www.prohoreca.ro  confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea www.prohoreca.ro pentru respectivul client/cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun continut transmis catre client sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau  vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.prohoreca.ro si/sau al angajatului/prepusului www.prohoreca.ro  care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

 

6.COMANDA


TOATE COMENZILE SUNT INSOTITE DE FACTURA FISCALA!


Pt a putea plasa comenzi pe site-ul nostru este necesara inregistrarea/creare cont.

De indata ce comanda dvs. a ajuns in baza noastra de date, echipa noastra verifica stocurile la zi si DOAR DACA  exista neclaritati in comanda veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii si pentru a discuta toate detaliile legate de facturare si livrare. In functie de marimea si greutatea coletului, dar si de preferintele dvs. livrarea se poate face prin curierat rapid , prin firma transport paletizat Pallex sau cu mijloacele proprii prin sistemul propriu de distributie. Toate platile cu cardul sunt securizate 3D- secure. 


 

6.1. Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.

6.2. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

6.3. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de proHORECA.ro, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. In  cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din colaborare in cadrul termenului legal de retragere din colaborare, in cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 10 (zece) zile lucratoare de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din colaborare.  

6.5.1. Pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

 

7.CONFIDENTIALITATE

 

7.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator/client vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului.

7.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil al vanzatorului.

7.3. Prin inscrierea in baza de date a www.prohoreca.ro, clientul/cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai www.prohoreca.ro : furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care www.prohoreca.ro  poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si/sau a serviciilor, etc.

  

1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.prohoreca.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le furnizeaza.

2. Scopul colectarii datelor este:

-informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;

-trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

3. Completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a www.prohoreca.ro  si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.

4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in cazul de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. Va puteti exercita, in mod gratuit dreptul de a solicita informatii despre datele personale, trimitand o cerere scrisa,  pe adresa de mail pusa la dispozitie pe site sau semnata si expediata la adresa: str. Gib Mihaescu 8, corp C26, spatiul 7, Ramnicu Valcea, in att TIV PRINT CREATIVE SRL.

Pe baza cererii va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

5.1  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

5.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

5.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

6. www.prohoreca.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior. Angajamentul de confidentialitate garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

8.PUBLICITATE

  

8.1. Newsletterele www.prohoreca.ro  sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de www.prohoreca . Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

8.2. In momentul in care clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea de a-si exprima acordul cu privire la primirea de newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea www.prohoreca.ro  in acest sens.

8.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre client sau cumparator se poate face in orice moment folosind adresa de mail furnizata pe pagina principala a site-ului www.prohoreca.ro 

 

9.FACTURARE

  

9.1. Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.prohoreca.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

9.2. Pretul produselor si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 

9.3. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de www.prohoreca.ro , cu exceptia bunurilor si/sau serviciilor vandute de partenerii www.prohoreca.ro , precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, fizic sau in format electronic , prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

9.5. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre www.prohoreca.ro  prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau atasata coletului expediat. 

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail:  contact@prohoreca.ro

 

 

10.Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator.

 

11.DISCOUNTURI - PROMOTII

 

      Codurile de discount sunt acele coduri de reduceri pe care site-ul nostru le pune la dispozitia clientilor pt fidelizarea acestora, pt loialitate etc. Codurile ( in cazul in care este specificat ) vor fi trimise DOAR pe adresa de mail folosita la inregistrarea contului pe site-ul nostru.        


 

12.LIVRAREA PRODUSELORToate coletele sunt verificate si sigilate de catre echipa noastra. Daca coletele prezinta banda de sigilare rupta va rugam sa refuzati comanda! Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii si descrierea motivului refuzului.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

 - De regula, expedierea produselor cu specificatia - in stoc - se face in 2-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Acest termen poate fi extins in functie de disponibilitatea produselor in stoc, disponibilitatea firmei de curierat, sarbatori legale, concedii, calamitati naturale (zapada, ploi, alunecari de teren, incendii etc), zile de Black Friday etc. In cazul in care termenul de livrare se va prelungi peste cel normal (4 zile lucratoare)  veti fi anuntati telefonic cautand o cale de comun acord pt livrarea produselor.

Produsele cu specificatia - la comanda - au termen de livrare intre 10-15 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea din stocul furnizorului.

Produsele care figureaza ca - stoc terminat - nu se pot comanda. Acestea nu se afla momentan pe stoc si nici nu se cunoaste disponibilitatea lor.

Publicarea produselor pe site nu obliga la existenta lor fizica in stocul nostru. Pot exista diferente de stoc/stoc lipsa, caz in care veti fi anuntat prin intermediul adresei de mail pusa la dispozitie la plasarea comenzii, telefonic sau prin sms.

- Comenzile primite si achitate online cu cardul sau prin transfer bancar au prioritate la expediere! Toate platile cu cardul sunt securizate 3D- secure si se fac prin procesatorul de plati Netopia Mobilpay, fara costuri suplimentare din partea dvs.


12.1 Livrarea prin firmele de curierat :


Taxa de transport va fi facturata si va fi evidentiata pe factura fiscala.

Taxa de transport indiferent de greutate si pana la concurenta pragului de Livrare Gratuita este de 29 ron (TVA inclus) 


Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile in sistem de curierat „door-to-door”, prin sistemul propriu de distributie sau prin serviciul Pallex, doar pe teritoriul Romaniei. Firma de curierat livreaza coletele continand produsele comandate de catre Partener/Cumparator intre orele 09:00 si 17:00, de aceea este necesar o adresa de livrare si un numar de telefon pentru a putea fi gasit Cumparatorul in acest interval de timp. Comanda Partenerului in cazul in care produsul comandat este pe stoc, va fi procesata si expediata in cel mai scurt timp posibil.

Firma de curierat isi rezerva dreptul de a majora costul livrarii pentru acele localitati ce cad in afara ariei sale de livrare!

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata, curierul va reveni la adresa de livrare dupa ce reuseste sa contacteze cumparatorul. In cazul, in care livrarea nu s-a putut efectua nici dupa o a doua incercare sau daca destinatarul refuza sa accepte expedierea, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, cumparatorul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

In situatia, in care o comanda este returnata ca urmare a faptului, ca nu a fost ridicata de la curier, indiferent de motiv, ne rezervam dreptul de a nu onora o noua comanda decat cu plata anticipata integrala a comenzii respective. Ne rezervam de asemenea dreptul de a solicita plata costurilor de livrare, magazinaj, deteriorare etc. si vom incerca o solutie de rezolvare pe cale amiabila. Eventualele litigii vor fi solutionate de Tribunalul de pe langa Judecatoria Rm. Valcea.

 

12.2 Livrarea prin sistemul propriu de distributie:

 

Livrarea in Rm Valcea este GRATUITA indiferent de greutatea sau volumul comenzii (comanda minima 200 ron - TVA inclus).

Livrarea comenzilor cu valoare minima de 900 ron (TVA inclus) este GRATUITA IN TOATA TARA.

In cazul comenzilor care nu se pot livra cu firmele de curierat (volum si greutate extra), cu valoarea sub 900 (TVA inclus) ron, livrarea se face cu flota proprie de distributie. In acest caz , taxa de transport se va calcula astfel: 1 ron+tva/km. Aceasta taxa se calculeaza doar pe un singur sens.

Plata comenzii se face numerar la livrare sau in avans (online/card - transfer bancar ).12.3 Ridicare personala de la sediu:


Din cauza pandemiei de Covid-19 ridicarea de la sediu este suspendata momentan. Va multumim pt intelegere.


 

                     

13. Metode de plata:


- Ramburs - veti plati in momentul inmanarii coletului de catre firma de curierat. Taxa de transport este facturata si incasata doar de catre curier!

 

- Plata online cu cardul VISA-MASTERCARD, prin procesatorul de plati Netopia Mobilpay.( platile se efectueaza in siguranta prin sistemul 3D-Secure ) Toate platile efectuate cu cardul beneficiaza de reducere!


- Transfer Bancar ( in acest caz vi se pune la dispozitie factura proforma precum si datele bancare pt a efectua plata. Expedierea produselor este conditionata de primirea platii in contul bancar.

Datele pt transfer:


SC TIV PRINT CREATIVE SRL

CUI: RO36362729

RM. VALCEA

IBAN: RO76BREL0002002280270100 - Libra Internet Bank SA sucursala Pitesti.


 

 

14.Retragere si Retur:


Valabil doar pt livrarile prin intermediul firmelor de curierat!

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contractul la distanta cu Vanzatorul, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 din O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere exprima in termen de 14 zile de la data la care Cumparatorul intra in posesia fizica a produselor. 

Pt returnarea coletelor va rugam sa completati Formularul de contact si retur.


14.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele:

a) Furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

b) Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate;

c) Furnizarea de produse care sunt suspectibile a se deteriora sau a expira rapid;

d) Furnizarea de produse sigilate, care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

e) Furnizarea de produse care, dupa livrare, potrivit naturii lor, se amesteca inseparabil cu alte elemente;

f) Furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata;

g) Furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;


14.2.Obligatiile Vanzatorului:

Vanzatorul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului, fara intarziere nejustificata si in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia  de retragere din contract a Cumparatorului.

Vanzatorul ramburseaza sumele mentionate DOAR in contul bancar indicat de persoana care a facut comanda. Costurile rambursului (exclusiv comisioane și taxele bancare) vor fi suportate de Vanzator. Taxa de transport nu intra in sarcina vanzătorului, în consecință aceasta nu poate fi restituită. Vom restitui sumele plătite pt produse doar in contul bancar indicat pe mail de către cumpărător.


14.3.Obligatiile Cumparatorului:

Cumparatorul returneaza produsele sau le inmaneaza Vanzatorului sau unei persoane autorizate de Vanzator sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract, cu exceptia cazului in care Vanzatorul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele.

Cumparatorul suporta costurile directe (taxa transport) legate de returnarea produselor. De asemenea, Cumparatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea necorespunzatoarea a acestora. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost, cand au fost livrate (intacte, sigilate, in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele si documentele care le-au insotit). In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate care le diminueaza valoarea, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu rambursa Cumparatorului intreaga suma pe care a primit-o drept plata din partea acestuia.

De asemenea, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la primirea integrala a produselor vandute. 

 

 

 

 

 

ATENTIE!
Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de Cumparator!
Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea proceduri de returnare supusa unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.
Diminuarea se aplica intre  10%-90% din valoarea initiala a produsului. 
Nu veți suporta cheltuielile de returnare:
- dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat.

Produsele desigilate (care nu mai pot fi aduse la starea initiala) nu se pot returna!!

 

 

Va multumim ca ati ales www.prohoreca.ro 

 

 


spacerMagazin online de ambalaje de unica folosinta Catering, Street Food si Take Away.


ProHoReCa.ro este un magazin online cu ambalaje si materiale de unica folosinta ideale in industria HoReCa . Aici veti regasi o varietate de produse de la diversi producatori din categorii diverse, astfel incat sa putem veni in intampinarea dvs cu produse de calitate necesare in orice afacere. Majoritatea produselor prezentate in magazinul nostru se afla in stoc propriu astfel incat timpul de livrare sa nu depaseasca 2-3 zile lucratoare.

Ambalaje unica folosinta Catering


Caserole si produse de unica folosinta necesare industriei de Delivery. Detinem in stoc propriu caserole de unica folosinta pt meniuri, boluri pt supa din carton sau polistiren, pahare din carton sau plastic, tacamuri de unica folosinta, paie suc, paletine cafea, tavite pt prajituri.


Materiale de protectie


Veti gasi in gama noastra de produse diverse materiale de protectie necesare in bucatarii, restaurante, cabinete medicale, de masaj sau de infrumusetare. Avem pe stoc sau putem aduce manusi de unica folosinta din latex, de menaj precum si din folie transparenta acestea putand fi folosite inclusiv in industria alimentara precum si in magazine alimentare si statii peco. Veti gasi in oferta noastra inclusiv sorturi si bonete de unica folosinta, botosei protectori incaltaminte, masti de protectie, dezinfectanti etc.


Odorizante camera si toaleta


Ca vorbim de camera de zi, de dormitor sau de toaleta, fiecare dintre noi are o slabiciune in ceea ce priveste mirosurile neplacute. Odorizantele de toaleta sau de camera fac parte din oferta noastra la preturi competitive pe piata. Pentru o ambianta si un miros placut, este cel mai bine sa alegi un aparat cu odorizant de calitate.


Comanda de pe ProHoReCa.ro!


Bineinteles ca tot ceea ce conteaza este rezultatul final. Afacerea dvs doar cu noi se va dezvolta in continuare. Poti afla despre ofertele si promotiile noastre si pe Facebook

Dati un Like paginii noastre iar noi va vom tine la curent cu noutatile.Viziteaza site-ul Prohoreca.ro pe ShopMania
Website detinut de TIV PRINT CREATIVE S.R.L., CIF: RO36362729, Reg.Com: J38/589/2016

prohoreca.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.