Catalog produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Oferta speciala
CIF PROFESSIONAL PRO FORMULA, 750ML

 

Pret cu TVA: 15.90 Lei

Pret cu TVA: 15.49 Lei

Curs valutar
SSL
Ghidul tau autentic de shopping.

Viziteaza site-ul Prohoreca.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ambalaje de unica folosinta Catering. Produse de curatenie. proHoReCa - furnizorul afacerii tale.

Termeni si conditii

 
 
Care este avantajul unei comenzi online?

 

Plasarea unei comenzi online prezinta o serie de avantaje:

a) Comanda poate fi inregistrata la orice ora, fiind preluata in ordinea inregistrarii;

b) Rezervarea produselor se face automat la trimiterea comenzii, daca acestea au statusul "In stoc”;

c) Sunt simplu de urmarit; accesand contul poti verifica statusul fiecarei comenzi.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand ca modalitatea de livrare serviciile de curierat Fan Courier, Urgent Cargus, Sameday ,in functie de aria lor de acoperire pentru a nu se plati km suplimentari.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Pentru alte informatii suplimentare puteti sa ne contactati prin:

E-mail: contact@prohoreca.ro

      

1.  DEFINITII SI TERMENI

 

Vanzator – www.prohoreca.ro

Cumparator –  persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.

Client –  persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.prohoreca.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.prohoreca.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de E-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, etc.).

 

Site – domeniul www.prohoreca.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

 

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului, ca urmare a contractului incheiat.

 

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

 

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

 

Continut

•    toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic; 

•    continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Document – prezentele termene si conditii.

 

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu, de catre prohoreca.ro, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor bancare agreate de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 
 

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

 

Specificatii – toate detaliile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

2. CONDITII PRIVIND COMENZILE EFECTUATE

 

2.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

2.2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

2.3. Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Vanzatorul va anunta modificarea cantitatatii de bunuri si/sau servicii din comanda la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre cumparator atunci cand a efectuat comanda.

 

2.4. Comanda se considera incheiata intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

 

2.5. Pentru comenzile ce urmeaza a fi livrate, rezervarile bunurilor si/sau serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea comenzii de catre cumparator.

 

2.6. Documentele si/sau informatiile puse la dispozitie de catre vanzator vor aparea public, pe pagina oficiala a site-ului.

 

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii este permis oricarei persoane fizice sau juridice.

Pentru motive justificate proHORECA.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel prohoreca.ro. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al prohoreca.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.

 3.2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de bunuri si/sau servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact” din site. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, proHORECA.ro isi rezerva dreptul de a cere clientilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul site-ului.

3.4. proHORECA.ro poate publica pe Site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care proHORECA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si  includ T.V.A.

3.6. In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

 3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 3.8.Acesta reprezinta un contract vanzare-cumparare intocmit la distanta . Toate preturile prezentate in prezentul site includ TVA si eventualele taxe reglementate de lege (ecotaxa, timbre verde etc). Unde este cazul, acestea se vor afla pe factura emisa de catre vanzator. O comanda lansata de catre client si care nu a fost denuntata ( anulata) in maxim o ora de la confirmarea ei se considera comanda incheiata. Aceasta va fi expediata de catre vanzator iar clientul se obliga sa o primeasca. Refuzul de a ridica o comanda expediata prin firmele de curierat implica returnarea acesteia catre vanzator, vazandu-ne nevoiti sa intreprindem demersurile necesare pentru recuperarea prejudiciilor rezultate ( taxa transport, taxa magazinaj etc). Vom incerca recuperarea acestora pe cale amiabila si doar daca nu vom ajunge la niciun consens urmeaza sa ne adresam instantelor judecatoresti. Speram la un parteneriat si o colaborare cu dvs cat mai indelungata.
  

4. CESIONAREA 

 

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile stabilite.

 

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a prohoreca.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

5.2. Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de prohoreca.ro, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al prohoreca.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al prohoreca.ro.

 

5.3. Orice continut la care clientul/cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre prohoreca.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea prohoreca.ro cu referire la acel continut.

 

5.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.

 

5.5. In cazul in care proHORECA.ro confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea proHORECA.ro pentru respectivul client/cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

5.6. Niciun continut transmis catre client sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea prohoreca.ro si/sau al angajatului/prepusului prohoreca.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

5.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

6. COMANDA

 

 Nu exista comanda minima impusa. Nu există un număr minim de produse pe care trebuie să le comandaţi, exceptând produsele la care este specificat acest lucru. Comenzile a caror valoare depaseste 1000 ron beneficiaza de transport gratuit, in aria de acoperire a firmelor de curierat. De regula , comenzile primite pana in ora 12 sunt procesate si expediate in aceeasi zi. Oricum, va asiguram ca termenul in care veti intra in posesia coletului nu va depasi 3 zile lucratoare ( poate doar din motive ce nu ne pot fi imputate : vreme nefavorabila, accidente, sarbatori legale etc).

Dupa plasarea comenzii: 

De indata ce comanda dvs. a ajuns in baza noastra de date, echipa noastra verifica stocurile la zi si DOAR DACA exista neclaritati in comanda veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii si pentru a discuta toate detaliile legate de facturare si livrare. In functie de marimea si greutatea coletului, dar si de preferintele dvs. livrarea se poate face prin curierat rapid sau cu ridicarea direct de la magazinul nostru. Plata cash si ridicarea de la sediu sunt rezervate exclusiv persoanelor juridice. Persoanele fizice pot achita costul produselor prin transfer bancar in contul nostru care va fi afisat in pagina de finalizare a comenzii precum si online cu cardul prin procesatorul de plati Netopia - Mobilpay. Toate platile cu cardul sunt securizate 3D- secure. Costul livrarii va fi suportat de catre client . Acesta poate diferii in functie de greutatea coletului si va fi calculat in timp real la finalizarea comenzii.

 
6.1. Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.

6.2. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

6.3. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

 

6.4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de proHORECA.ro, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

 6.5. In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din colaborare in cadrul termenului legal de retragere din colaborare, in cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 10 (zece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din colaborare.  

6.5.1. pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

 

7. CONFIDENTIALITATE

 

7.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator/client vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului.

7.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil al vanzatorului.

7.3. Prin inscrierea in baza de date a proHORECA.ro, clientul/cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai proHORECA.ro: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care prohoreca.ro poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si/sau a serviciilor, etc.

  

1. Conform Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, prohoreca.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le furnizeaza.

2. Scopul colectarii datelor este:

-informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;

-trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

3. Completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a prohoreca.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.

4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in cazul de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. Va puteti exercita, in mod gratuit dreptul de a solicita informatii despre datele personale, trimitand o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: str. Gib Mihaescu 8, corp C28, spatiul 4, Ramnicu Valcea, in att TIV PRINT CREATIVE SRL.

Pe baza cererii va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

5.1 rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

5.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

5.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 6. prohoreca.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior. Angajamentul de confidentialitate garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

8. PUBLICITATE

  

8.1. Newsletterele prohoreca.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de prohoreca. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

8.2. In momentul in care clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea de a-si exprima acordul cu privire la primirea de newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea prohoreca.ro in acest sens.

8.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre client sau cumparator se poate face in orice moment folosind adresa de mail furnizata pe pagina principala a site-ului prohoreca.ro.

 

9. FACTURARE – PLATA

 

9.1. Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.prohoreca.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile  livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 

9.3. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de prohoreca.ro, cu exceptia bunurilor si/sau serviciilor vandute de partenerii prohoreca, precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, fizic sau in format electronic , prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

9.5. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre prohoreca.ro prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau , sau atasata coletului expediat.

9.6. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail:  contact@prohoreca.ro

 
 

10. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator.


11. DISCOUNTURI - PROMOTII


      Codurile de discount sunt acele coduri de reduceri pe care site-ul nostru le pune la dispozitia clientilor pt fidelizarea acestora, pt loialitate etc. Codurile ( in cazul in care este specificat ) vor fi trimise DOAR pe adresa de mail folosita la inregistrarea contului pe site-ul nostru. 

 
12. LIVRAREA PRODUSELOR

 

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Acestea se vor regasi la finalizarea comenzii. 
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Termenul de livrare final variaza intre 24 si 72 de ore in functie de disponibilitatea firmei de curierat.

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei. Taxa de livrare poate sa difere de la caz la caz in functie de greutate, volum etc. Lucram cu diverse firme de curierat in functie de aria lor de acoperire pentru a nu fi nevoiti sa platiti km suplimentari. Daca livrarea se face in afara ariilor de acoperire a firmelor de curierat, expedierea produselor se va face cu Posta Romana , serviciul Prioripost. Taxa de livrare va fi suportata de catre client si va fi afisata la finalizarea comenzii.

Taxa de livrare este de 19 ron (tva inclus)/ primul kg. Pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1.65 ron + tva. Taxa de livrare va fi afisata la finalizarea comenzii.

                       

Metode de plata:


- Ramburs ( doar pentru persoane juridice )

- Transfer Bancar (in acest caz vi se pune la dispozitie factura proforma precum si datele bancare pt a efectua plata; expedierea produselor depinde de primirea platii in contul bancar)

- Plata Cash la punctul de lucru din Rm. Valcea, str Gib Mihaescu 8, (complex Simian) / Valabil doar pentru persoanele juridice.

- Plata online cu cardul VISA-MASTERCARD, prin procesatorul de plati Netopia Mobilpay.

Comenzile a caror valoare depaseste 1000 ron beneficiaza de transport GRATUIT, in aria de acoperire a firmelor de curierat.

- Pt a beneficia de Livrarea Gratuita in Rm. Valcea valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 200 ron (TVA inclus ). Comenzile receptionate pana in ora 12 vor fi livrate in aceeasi zi. Cele receptionate dupa aceasta ora , doar daca timpul va permite vor fi expediate in aceeasi zi, daca nu ,vor fi livrate in ziua urmatoare. Dupa ora 17 nu se fac livrari. Pentru ridicarea de la sediu va rugam sa ne contactati pt a stabili o ora de comun acord.
 


Conditii de retur:


- returul trebuie efectuat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului
- asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de folosire sau desigilate si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem produsele.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original si sigilati cutia . Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.
Dupa primirea coletului si verificarea produselor, vom trimite produsele dorite sau vom initia rambursarea contravalorii DOAR in contul bancar transmis pentru aceasta, in termen de 72H ( 3 zile lucratoare )
Returul este procesat la sediul magazinului Online.
La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat."


 

ATENTIE!
Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!
Nu veți suporta cheltuielile de returnare:
- dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat.
- daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.

 

Va multumim ca ati ales ProHoreca.ro

 

 

spacer
Website detinut de TIV PRINT CREATIVE S.R.L., CIF: RO36362729, Reg.Com: J38/589/2016

prohoreca.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.